/ 
HABERLER
DİĞER HABERLER

GAZBİR-GAZMER "Sıfır Atık Belgesi" Almaya Hak Kazandı. Sıfır Atık Aşamaları Ve Belgemiz Hakkında

 

 

GAZBİR-GAZMER, Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Sıfır Atık Belgesi’ne layık görüldü.

GAZBİR-GAZMER Test Ölçüm ve Kalibrasyon Merkezimiz Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sıfır Atık Belgesi’ne layık görüldü.

Sürdürülebilir bir dünya hedefiyle dahil olunan Sıfır Atık Projesi kapsamında GAZBİR-GAZMER tesislerinde, sınırlı olan doğal kaynakların verimli kullanılması, israfın önlenmesi, atıkların kaynağından ayrıştırılması ve atık azaltımı çalışmaları yapılıyor.

Sıfır Atık Projesi ile israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya en aza indirilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımı hedefleniyor.

 

 

GAZBİR-GAZMER Genel Müdürü Mustafa Ali AKMAN; gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

GAZBİR-GAZMER olarak faaliyetlerinin çevre ve toplum üzerindeki etkilerini doğru yönetmenin büyük bir sorumluluk olduğunun bilincinde olduklarını aktaran Akman, bu nedenle operasyonel faaliyetlerden kaynaklanan çevresel ve sosyal etkileri etkin bir şekilde yönettiklerini dile getirdi.

Akman, faaliyetlerimiz sırasında doğal kaynakların verimli kullanılması amacıyla atık oluşumunu kaynağında azaltan, çevre ile uyumlu teknolojilere ise öncelik verdiklerini bildirdi.

İlet  l 
Yazdır  l 
Sıfır Atık Belgesi
Fotoğraflar
Gazmer Sıfıt Atık Belgesi
KVKK | Copyright © Gazmer Türkiye Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği Gazbir İştirakidir. | Yazılım K7